hemom fÖretagetvÅra tjÄnsterKOntakta oss

Vi projekterar ditt uppdrag hela vägen

Vi utför installation av ventilation

Vi utför service både på våra egna och andras installationer

PROJEKTERING

GK Ventilation projekterar, samordnar och installerar.

Vi utför projektering av alla totalentreprenader och kan erbjuda helhetslösningar som tillgodoser de flesta behov och för våra kunder betyder det trygghet samtidigt som de kan spara både pengar och tid.

Vid en Projektering ansvarar vi på GK Ventilation för att den anläggning som produceras uppfyller de krav som beställaren specificerat. Enkelt förklarat går det till så här:
Du som beställare preciserar dina krav och önskemål om den blivande installationen. Vi kartlägger alla förutsättningar och villkor som kan påverka den kommande projekteringen och utarbetar problemlösningar, förslagsritningar och en grov kostnadsberäkning. Därefter kan du som beställare bestämma om du vill gå vidare med konstruktions- och installationsfasen där vi arbetar med detaljutformning av ventilationsritningar, beskrivningar med mera och slutligen installerar anläggningen.

Vår personal medverkar aktivt hela vägen från projektering, kostnadsberäkning, samordning, utförande, besiktning, överlämnande till drift och skötsel. Arbete med marknadens olika produkter har gett oss en god materialkännedom, vilket gör att vi kan välja material som pris-, kvalitets- och driftsmässigt uppfyller beställarens krav. Vi vill att våra beställare ska ha full kontroll över kostnader och föreslagna lösningar, samtidigt som vi tar det fullständiga ansvaret för projektet.

För oss är själva entreprenadarbetet det väsentliga.

Läs även om INSTALLATION

© 2011 GK Ventilation | webdesign Paulins Projekt